Известие

Collapse
No announcement yet.

вид крушка заден номер

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от burgazliqta Покажи съобщение
    И аз имам същия проблем ... КОлко съм го напъвал , но това тяло не излиза и не излиза.... Трябва да се махне целия номер за да излезе хах ..... Наляво надясно .... има някаква цака и споделете я де
    Тялото има щипка от "вътрешната" къса страна, с внимателно натискане с отверка излиза нормално, от външната къса страна вървят проводниците.
    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
      Тялото има щипка от "вътрешната" къса страна, с внимателно натискане с отверка излиза нормално, от външната къса страна вървят проводниците.
      Да, но проблема е ,че след като излезе няма как да се смени тази крушка ... Тези щипки не ми държат вече и буквално това тяло се е подпряло на номера и няма изкарване

Comment

е аз мойта круша е сменил лесно свалих го както казва колега по горе БЕЗ да свалям номера
        Alfa Romeo 145 junier -на части/Alfa Romeo 2.0 QV НА ЧАСТИ/Alfa Romeo 156 2.0 TS GTA-Продадена/
        Аlfa Romeo 155 1.7ts-Продадена/Volvo V70 2.4 140 1999g-Продава се/Настояща Volvo V70 2.0 TURBO AWD 226(За сега)Кончета!

Comment

На доста алфи не може да се махне плафона,защото господата милиционери са монтирали пластмасата на номера много нагоре.
          sigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217

Comment

При мен проблеми нямаше, аз моите си ги смених със бели диодни. Плафона ми излиза долу/горе лесно, просто трябва малко да натисна номера на-вътре и после да издърпам плафона и си излиза.

Comment

Working...
            X